Podsumowanie kwietnia

1.3K

Zapraszam Was na wpis, w którym przedstawię podsumowanie kwietnia.

Można powiedzieć, że kwiecień to miesiąc reaktywacji bloga. Jak na początku miesiąca weszłam na stronę administratora i zobaczyłam, że ostatni wpis był w listopadzie złapałam się za głowę. Jakim cudem? Od razu, z miejsca wzięłam się do roboty. Ogromną motywacją jestescie dla mnie Wy – moi czytelnicy, bez Was nie byłoby tego miejsca. Gdy wchodzę na statystyki i widzę jak wiernie i licznie tu zaglądacie to fruwam. Dziękuję Wam za to.

Blogowe nowości

By nie zanudzić Was przepisami postanowiłam wprowadzić też inne wpisy. Wszystko natomiast będzie kręcić się wokół zdrowego stylu życia. I ekologii. Pracuję nad tym, by tworzyć wpisy nie tylko kulinarne ale też dotyczące ekologicznego podejścia do życia. Będzie też o aktywności fizycznej, zdrowiu, medytacji i ajurwedzie.

Restauracje miesiąca

W tym akapicie chciałbym uwzględnić miejsca gdzie warto zjeść, ale ze względu na sytuację która obecnie panuje nie mamy możliwości zjeść w restauracji, więc raz w tygodniu zamawiamy jedzenie do domu. Mam ogromną nadzieję, że jest więcej osób takich jak my i że wspomagacie swoje ulubione restauracje, które są obecnie bardzo zagrożone. Mieszkamy w małym mieście i mamy tu naszą ulubioną restaurację, knajpkę, która serwuje dania typu street food – pizza, burgery, kanapki i najlepsze frytki.Polecam Wam miejsce o nazwie Pan Buła i najlepsze w mieście burgery, zacne kanapki i pyszne frytki. Polecam ser smażony i zestaw z grillowanym kurczakiem. Dania są przygotowanie ze składników wysokiej jakości, dobrze doprawione, porcje są duże a ceny przystępne.

Kwietniowe wpisy

W kwietniu pojawiły się 4 wpisy. Najchętniej czytamy wpisem, był ten który napisałam z okazji Dnia Ziemi

Najpopularniejsze zdjęcie na Instagramie

Najpopularniejszym zdjęciem na moim Instagramie jest zdjęcie z sałatą i przepis na sałatkę z kaszą bulgur

Sałatka z kaszy bulgur

 

Zapraszam Was również na mojego drugiego bloga

http://www.aleksandrazmuda.pl/

 

Like
Close
Tworzone ze smakiem i pasją © Copyright 2020. Domoweserduszko.pl
Close